Olet tässä (Helsinki)

Yhteistyökumppanit

Verkkopalvelun pääyhteistyökumppanina toimii Image Kustannus Oy. Muita yhteistyökumppaneita ovat Affecto Finland Oy, Otavan Kirjapaino Oy ja Taideteollinen korkeakoulu. Www.olettässä.fi -verkkopalvelun tuottamista on tukenut Avek.

Image Kustannus OyImage Kustannus Oy

Image on Olet tässä -verkkopalvelun pääyhteistyökumppani.

Image on moderni laatuaikakauslehti, joka esittelee tämän hetken kiinnostavimmat ihmiset, tapahtumat ja puheenaiheet.

Image toimii Olet tässä -verkkopalvelun Ruma-osion suojelijana, koska se uskoo, että juuri tästä osiosta löytyvät omintakeisimmat kaupunkitarinat.

www.image.fi

Otavan Kirjapaino OyOtavan Kirjapaino Oy

Otavan Kirjapaino Oy valmistaa vuosittain yli 9 miljoonaa laadukasta kirjaa kotimaisille ja ulkomaisille kustantajille, yrityksille ja muille julkaisijoille. Kaikki Olet tässä -kirjat painetaan Otavan Kirjapainossa.

www.otavankirjapaino.fi

Affecto Finland OyAffecto Finland Oy

Karttakeskus on Suomen johtava karttojen kustantaja sekä kotimaisten ja ulkomaisten karttatuotteiden jälleenmyyjä ja jakelija. Www.olettässä.fi -palvelun karttatiedot ovat Karttakeskuksen käsialaa.

www.karttakeskus.fi

Taideteollinen KorkeakouluTaideteollinen Korkeakoulu

Taideteollinen korkeakoulu on muotoilun, audiovisuaalisen viestinnän, taidekasvatuksen ja taiteen kansainvälinen yliopisto. Iloista ja poikkitaiteellista yhteistyötä Olet tässä -hankkeen ja Taikin välillä on luvassa muun muassa toukokuussa Masters of Artsin aikaan.

www.taik.fi

DMP Oy

DMP on markkinoinnin tehokas käytännön toteuttaja. Samassa osoitteessa asuvat Taitto, Kuva, Digipaino, Suurkuva, Offsetpaino ja Aineistonhallinta. Olet tässä -hankkeeseen liittyvät, kaupungille syksyllä 2007 levittäytyneet ja asukkailta psykomaantieteellistä materiaalia keräävät Helsingin kartat toteutti DMP.

www.dmp.fi